دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریکا، حکومت ایران و حزبالله لبنان را به عنوان عاملان خرابکار منطقه دانسته و حضور آنها را موجب بروز فاجعه انسانی در سوریه خوانده است.
به گزارش رادیو اروپای آزاد / رادیو آزادی (Radio Free Europe / Radio Liberty) ، شب گذشته دونالد ترامپ در یک کنفرانس خبری مشترک با سعد الحریری نخستوزیر لبنان اعلام کرد: «حزبالله یک تهدید برای کشور لبنان و مردم آن است. این گروه به افزایش زرادخانههای خود ادامه میدهد که میتواند تهدیدی برای یک جنگ دیگر با اسرائیل باشد. حزبالله با کمک ایران آتش بیار فاجعه انسانی در سوریه شده است. حزبالله فقط به فکر منافع خودش و رژیم ایران است.»
ترامپ در سخنان خود ضمن انتقاد از سیاست باراک اوباما در مورد سوریه اضافه کرده است «اوباما میبایستی بر علیه رژیم اسد و متحدانش یعنی ایران و حزبالله وارد عمل میشد و خط قرمز واقعی را به آنها نشان میداد. اگر اوباما بر علیه آنها اقدام میکرد روسیه و ایران امروز در سوریه نقشی نداشتند.»
ترامپ در مورد بشاراسد اضافه کرد: «من کسی نیستم که همینطور ساکت بمانم و اجازه بدهم او هر کاری دلش خواست بکند. من طرفدار او نیستم. من قطعاً فکر میکنم آنچه اسد با کشورش و انسانیت انجام داده وحشتناک است.»
هزاران نفر از اعضای حزبالله لبنان از آغاز جنگ داخلی سوریه و با پشتیبانی مالی و تسلیحاتی حکومت ایران در کنار ارتش اسد با مخالفان او در جنگ بودهاند و بیش از دو هزار نفر از آنها تاکنون در سوریه کشته شدهاند.
بر هیچکس پوشیده نیست که معیار سنجش اقتصادی از نظر دولتمردان امریکا باعث شده مردم عادی در این کشور هاج و واج بمانند که اگر واقعا اوضاع تا این اندازه خوب است، پس چرا ...
جمعیت شناسی در اصل علمِ سرشماریِ نفوس است. اما بررسیِ عواملی که سببِ تغییراتِ جمعیتی شده، و برآوردِ تأثیراتی که این تغییرات روی زندگیِ مردم گذارده نیز در آن حائزِ اهمیت است. مهاجرت چه تأثیری بر رشدِ جمعیتِ آمریکا گذاشته است؟
اعتمادِ مردمِ آمریکا به دولتِ آمریکا در پایین ترین حدِ خود در طولِ تاریخ قرار دارد. اکنون تنها 20 درصد از آمریکایی ها می گویند که به دولتِ فدرال اعتماد دارند و معتقدند که دولت «تقریباً همیشه» (4%) یا «اغلبِ اوقات» (16%) کارِ درست را انجام می دهد.
سالِ پیش نرخِ رسمیِ فقر در این کشور 12.7% بوده است که نزدیک به نرخِ فقر در پیش از رکودِ بزرگ است و حاکی از وجودِ 40.6 میلیون فقیر است. با این حال تقسیمِ مردم به روی خطِ فقر و زیرِ خطِ فقر تنها یکی از راههای برآوردِ سطحِ رفاهِ اقتصادی است.